maanantai 20. toukokuuta 2013

Työmatkapyöräilyä

 Muurame-Muurla, 320km, neljä päivää fillarin selässä, hikeä ja kokemuksia

Aion toteuttaa pitkäaikaisen unelmani hitaasta työmatkasta polkupyörällä. Nykyinen työmatkani on varsin mittava. Pienten mutkien kanssa Muurame - Muurla väli on n. 320km. Tuon matkan aion taittaa leppoisasti neljän päivän aikana, pysähdellen ja aistien tienvarsien tunnelmaa.

Miksi? Harrastan retkeilyä eri muodoissaan, mutta pyöräretket ovat jääneet lyhyiksi pyrähdyksiksi. nyt on siis aika kypsä pidemmälle retkelle. Olen usein miettinyt, että näen työmatkastani vain junanradan tai moottoritien varret 100-200km/h nopeudessa, mutta oikeasti haluaisin makustella ja fiilistellä maisemia... hmm ja ehkä myös vähän hikoilla. Ja kyllä, kyllä tämä on myös kannanotto ympäristön puolesta. Kolmas motiivi on saada julkisuutta pienelle, mutta korkeatasoiselle taidekoulullemme, Muurlan opistolle ja etenkin sen valokuvauslinjalle, joka on rakas työpaikkani ja, voisiko sanoa elämäntapani.

Torstaina 23.5. pakkaan siis tarakalleni teltan, makuupussin, trangian, puukon, tulitikut, ym. tarvittavan ja lähden matkaan Muuramesta, kauniista keskisuomalaisista maisemista ja toivon päätyväni maanantaina 27.5. kauniisiin varsinaissuomalaisiin maisemiin, Muurlan mainiolle kirkonkylälle. Siihen väliin mahtuu Häme kaikessa komeudessaan.

Tarkoitukseni on kertoa kuvin ja tekstein matkan edistymisestä ja tunnelmista

1 kommentti:

  1. Tämä sinun blogisi vaikuttaa mielenkiintoiselta ja täytyy seurata tätä, mitä matkalla tapahuu :)

    VastaaPoista